+ ��R��NLER





Küçükbaş

 KUZU KARKAS

Açıklama:

Kuyruğu alınmış karkas kuzu.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu But Pirzola


 

Açıklama:

Kuzu karkasın kol, gerdan ve döş kısmı çıkarılmış halidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Çatal But


 

Açıklama:

Kuzu kaski ve kuzu boşluğu da içeren bütün halde, kuyruksuz kuzu bölümüdür.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Kısa Çatal But


 

Açıklama:

Bütün kuzu butun boşluk ve kaski(fleto) kısımları ayrılarak üretilir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Kısa İnciksiz But


 

Açıklama:

Kuzu butun boşluk kaski ve incikleri ayrılmış kısmıdır.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu İncik


 

Açıklama:

Kuzu butun kaval kemiğini içine alan etli bölümüdür.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu But Kemiksiz


 

Açıklama:

Kuzu kısa çatal butun kemikleri sıyrılmış halidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Kol Kemiksiz


 

Açıklama:

Kuzu Kolun kemikleri sıyrılmış halidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Kol


 

Açıklama:

Kuzu karkasın kürek ve inciği kapsayan kemikli bölümüdür.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Pirzola


 

Açıklama:

Kuzu karkasın sırt kısmı kaburga kısmından ayrıldıktan sonra dilimlenerek üretilir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Kemiksiz Kaburga


 

Açıklama:

Kuzu kafesin kaburga kısmının kemikleri sıyrılarak üretilir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Gerdan


 

Açıklama:

Kuzu karkasın boyun kısmıdır.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Kasgi


 

Açıklama:

Kuzu karkasın bel kısmıdır.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Kuzu Kuyruk


 

Açıklama:

Kuzu Kuyruk

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

 

 

 

Merkez: Yeni Sanayi Sitesi Erenler Mah c6 Blok Karşısı Yahşihan / KIRIKKALE 

Tel: 0318 357 23 57 - Faks: 0318 357 37 96