+ ��R��NLER





Büyükbaş

 DANA BUT

Açıklama:

Dörde bölünmüş dana karkasın arka çeyreğidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana But Orta Kemikli


 

Açıklama:

Bütün haldeki dana butun orta kemiği dışında tüm kemikleri sıyrılmış halidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kısa But


 

Açıklama:

Dana butun fileto ve boşluk kısımları ayrılarak üretilen incik, uyluk ve leğen kemiğini içeren kısmıdır.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kısa But Orta Kemikli


 

Açıklama:

Kısa kemikli butun orta kemiği (uyluk) hariç tüm kemikleri sıyrılarak üretilir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Beşli Set


 

Açıklama:

Beşli Set

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Tranç


 

Açıklama:

Dana butun çanak kemiği ile diz eklemi arasında bulunan kas grubudur.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Nuar


 

Açıklama:

Dana sokumdan inciğe doğru uzanan kas grubudur.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kontrnuar


 

Açıklama:

Dana yumurta ve nuar arasında kalan kas grubudur.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Yumurta


 

Açıklama:

Dana nuarın ön kısmında yer alan kas grubudur.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Sokum


 

Açıklama:

Çanak kemiğinin üzerinden elde edilen kemiksiz ettir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Boşluk


 

Açıklama:

Dana butun karın boşluğunu saran kısmının kemiksiz şeklidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Fileto


 

Açıklama:

Dana butun bel omurları ve üzerindeki kontrfile ve bonfileden oluşan üründür.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Bonfile


 

Açıklama:

Dana karkasın belinin iç kısmında yer alan kemiksiz etidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kontrfile


 

Açıklama:

Dana karkasın bel kısmının kemikleri sıyrılmış halidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kol Kemikli


 

Açıklama:

Dörde bölünmüş Dana karkasın ön çeyreğidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kol Kemiksiz


 

Açıklama:

Dana kolun kürek kemiği dışında kalan tüm kemikleri sıyrılmış halidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kaburga


 

Açıklama:

Dana kol kaburga kısmının kemikleri sıyrılmış etidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

 

Dana Antrikot


 

Açıklama:

Dana karkasın sırt kısmında yer alan kas grubudur.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kemiksiz Kürek


 

Açıklama:

Dana kol kaburga kısmının kemikleri sıyrılmış etidir.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kemiksiz Gerdan


 

Açıklama:

Dana karkasın sırt kısmında yer alan kas grubudur.

 

Raf Ömrü:

6 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Kuşbaşı


 

Açıklama:

Dana karkasın lop et kısımlarından doğranarak hazırlanır.

 

Raf Ömrü:

4 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

Dana Yağsız Kıyma


 

Açıklama:

Kemiksiz dana eti kıyma makinesinde kıyılarak üretilir.

 

Raf Ömrü:

3 gün

 

Muhafaza Koşulları:

Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.

 

 

 

 

 

 

Merkez: Yeni Sanayi Sitesi Erenler Mah c6 Blok Karşısı Yahşihan / KIRIKKALE 

Tel: 0318 357 23 57 - Faks: 0318 357 37 96