+ ��R��NLER





İleri İşlem

 

Piliç Bey Kebap

Kıyma haline getirilmiş but etinin marine edilmesi (su, soğan tozu, tuz, baharat karışımı) form verilmesi, sıvı sosla kaplanması (modifiye mısır nişastası,buğday nişastası) sıvı yağda kızartılması, buharda pişirilmesi ile elde edilen ürün.

Ambalaj Şekli :
Dökme-Tabaklı

 

 

Piliç Sticks

Kıyma haline getirilmiş göğüs etinin yumurta, sirke, soya proteini, tuz, tavuk baharatı karışımı (tuz, kereviz proteini, Kırmızı biber, Köri, Acı Biber, Kereviz, Doğal Tütsü aroması, Buğday nişastası, şeker, et suyu), beyaz biber, kimyon ile karıştırılıp form verilip kuru (mısır, tuz, malt ekstraktı) ve sıvı (modifiye mısır nişastası, buğday unu, bezelye proteini, tuz, peynir altı suyu) soslarla kaplanarak, kızartılması ve buharda pişirilmesi ile elde edilen üründür.

Ambalaj Şekli :
Dökme-Tabaklı

 

 

Piliç Cordon Bleu

Kıyma haline getirilmiş göğüs etinin, sıvı yağ, kaşar peyniri, su, sıvı sos(modifiye mısır nişastası, buğday unu, bezelye proteini, tuz, peynir altı suyu), tuz, tavuk baharat karışımı(buğday nişastası, köri, kırmızı biber, şeker, emülsifiyer E452, et suyu, aroma arttırıcı E621, koruyucu E300), soya proteini, beyaz biber, soğan tozu, kırmızı biber ile karıştırılıp form verilip, kuru(buğday unu, maya, tuz) ve sıvı (modifiye nişastası, buğday unu, bezelye proteini, tuz, peynir altı suyu) soslarla kaplanarak, kızartılması ve buharda pişirilmesi ile elde edilen üründür.

Ambalaj Şekli :
Dökme-Tabaklı

 

 

Piliç Bey Köfte

Kıyma haline getirilmiş but etinin, sıvı yağ, su, maydanoz, tuz,soğan tozu, galeta unu, tavuk baharat karışımı (buğday nişastası, köri, kırmızı biber, şeker, et suyu, soğan tozu, beyaz biber, hindistan cevizi, kişniş), karabiber, soya proteini, kimyon, kırmızı biber, sarımsak tozu, kekik ile karıştırılıp form verilip, kuru (ekmek içi, kırmızı biber, beyaz biber, hindistan cevizi, soğan, kereviz proteini) ve sıvı (mısır nişastası, buğday unu, bezelye proteini, tuz, peynir altı suyu) soslarla kaplanarak, kızartılması ve buharda pişirlmesi ile elde edilen üründür.

Ambalaj Şekli :
Dökme-Tabaklı

 

 

Piliç Kadınbudu Köfte

Kıyma haline getirilmiş göğüs etinin, kuru sopan, pirinç, sıvı yağ, yumurta, su, soya proteini, galeta unu, tuz, karabiber, soğan tozu, sarımsak tozu ile karıştırılıp form verilip, kuru ve sıvı soslar ile kaplanarak, kızartılması ve buharda pişirlmesi ile elde edilen üründür.

Ambalaj Şekli :
Dökme-Tabaklı

 

Piliç Schnitzel

Kıyma haline getirilmiş göğüs etinin, su, sıvı yağ, tuz, soya proteini, tavuk baharat karışımı (buğday nişastası, köri, kırmızı biber, şeker, et suyu, soğan tozu, beyaz biber, hindistan cevizi, kişniş), galeta unu, soğan tozu, karabiber, beyaz biber, kırmızı biber, kimyon ile karıştırlıp form verilip, kuru (buğday unu, maya, tuz) ve sıvı (modifiye mısır nişastası, buğday unu, bezelye proteini, tuzpeynir altı suyu) soslarla kaplanarak, kızartılması ve buharda pişirlmesi ile elde edilen üründür.

Ambalaj Şekli :
Dökme-Tabaklı

 

 

Piliç Burger Pane

Kıyma haline getirilmiş göğüs etinin marine edilmesi ( su baharat karışımı, soğan tozu, tuz, soya proteini galeta unu ) form verilmesi sıvı sosla kaplanması ( modifiye mısır nişastası, buğday nişastası ) kuru sosla kaplanması ( buğday nişastası Emilgatör E450, kabartıcı E500, asitik düzenleyici E260, E300, L - sistein E920, Emülsifiyer E452, aroma artırıcı E621, koruyucu E300 ) sıvı yağda kızartılması, buharda pişirilmesi ile elde edilen ürün.

Ambalaj Şekli :
Dökme

 

Piliç Nugget Pane

Kıyma haline getirilmiş göğüs etinin marine edilmesi (su soğan tozu, baharat karışımı, tuz, soya proteini ) form verilmesi sıvı sosla kaplanması ( modifiye mısır nişastası, buğday nişastası ) kuru sosla kaplanması ( buğday nişastası, Emülsifiyer E452 aroma artırıcı E621 koruyucu E300 ) sıvı yağda kızartılması, buharda pişirilmesi ile elde edilen ürün.

Ambalaj Şekli :
Dökme

 

 

 

 

 

 

Merkez: Yeni Sanayi Sitesi Erenler Mah c6 Blok Karşısı Yahşihan / KIRIKKALE 

Tel: 0318 357 23 57 - Faks: 0318 357 37 96