![]() |
|
+ ÜRÜNLERKüçükbaş ![]() KUZU KARKAS Açıklama: Kuyruğu alınmış karkas kuzu.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu But Pirzola
Açıklama: Kuzu karkasın kol, gerdan ve döş kısmı çıkarılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Çatal But
Açıklama: Kuzu kaski ve kuzu boşluğu da içeren bütün halde, kuyruksuz kuzu bölümüdür.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Kısa Çatal But
Açıklama: Bütün kuzu butun boşluk ve kaski(fleto) kısımları ayrılarak üretilir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Kısa İnciksiz But
Açıklama: Kuzu butun boşluk kaski ve incikleri ayrılmış kısmıdır.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu İncik
Açıklama: Kuzu butun kaval kemiğini içine alan etli bölümüdür.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu But Kemiksiz
Açıklama: Kuzu kısa çatal butun kemikleri sıyrılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Kol Kemiksiz
Açıklama: Kuzu Kolun kemikleri sıyrılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Kol
Açıklama: Kuzu karkasın kürek ve inciği kapsayan kemikli bölümüdür.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Pirzola
Açıklama: Kuzu karkasın sırt kısmı kaburga kısmından ayrıldıktan sonra dilimlenerek üretilir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Kemiksiz Kaburga
Açıklama: Kuzu kafesin kaburga kısmının kemikleri sıyrılarak üretilir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Gerdan
Açıklama: Kuzu karkasın boyun kısmıdır.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Kasgi
Açıklama: Kuzu karkasın bel kısmıdır.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Kuzu Kuyruk
Açıklama: Kuzu Kuyruk
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz. |
Merkez: Yeni Sanayi Sitesi Erenler Mah c6 Blok Karşısı Yahşihan / KIRIKKALE Tel: 0318 357 23 57 - Faks: 0318 357 37 96 |