|
+ ÜRÜNLERBüyükbaş DANA BUT Açıklama: Dörde bölünmüş dana karkasın arka çeyreğidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana But Orta Kemikli
Açıklama: Bütün haldeki dana butun orta kemiği dışında tüm kemikleri sıyrılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kısa But
Açıklama: Dana butun fileto ve boşluk kısımları ayrılarak üretilen incik, uyluk ve leğen kemiğini içeren kısmıdır.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kısa But Orta Kemikli
Açıklama: Kısa kemikli butun orta kemiği (uyluk) hariç tüm kemikleri sıyrılarak üretilir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Beşli Set
Açıklama: Beşli Set
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Tranç
Açıklama: Dana butun çanak kemiği ile diz eklemi arasında bulunan kas grubudur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Nuar
Açıklama: Dana sokumdan inciğe doğru uzanan kas grubudur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kontrnuar
Açıklama: Dana yumurta ve nuar arasında kalan kas grubudur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Yumurta
Açıklama: Dana nuarın ön kısmında yer alan kas grubudur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Sokum
Açıklama: Çanak kemiğinin üzerinden elde edilen kemiksiz ettir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Boşluk
Açıklama: Dana butun karın boşluğunu saran kısmının kemiksiz şeklidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Fileto
Açıklama: Dana butun bel omurları ve üzerindeki kontrfile ve bonfileden oluşan üründür.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Bonfile
Açıklama: Dana karkasın belinin iç kısmında yer alan kemiksiz etidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kontrfile
Açıklama: Dana karkasın bel kısmının kemikleri sıyrılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kol Kemikli
Açıklama: Dörde bölünmüş Dana karkasın ön çeyreğidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kol Kemiksiz
Açıklama: Dana kolun kürek kemiği dışında kalan tüm kemikleri sıyrılmış halidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kaburga
Açıklama: Dana kol kaburga kısmının kemikleri sıyrılmış etidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Antrikot
Açıklama: Dana karkasın sırt kısmında yer alan kas grubudur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kemiksiz Kürek
Açıklama: Dana kol kaburga kısmının kemikleri sıyrılmış etidir.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kemiksiz Gerdan
Açıklama: Dana karkasın sırt kısmında yer alan kas grubudur.
Raf Ömrü: 6 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Kuşbaşı
Açıklama: Dana karkasın lop et kısımlarından doğranarak hazırlanır.
Raf Ömrü: 4 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz.
Dana Yağsız Kıyma
Açıklama: Kemiksiz dana eti kıyma makinesinde kıyılarak üretilir.
Raf Ömrü: 3 gün
Muhafaza Koşulları: Taze ürünlerimizi +4ºC de, dondurulmuş ürünlerimizi 18 ºC de muhafaza ediniz. |
Merkez: Yeni Sanayi Sitesi Erenler Mah c6 Blok Karşısı Yahşihan / KIRIKKALE Tel: 0318 357 23 57 - Faks: 0318 357 37 96 |